opc_loader

Wensenlijst

Mineralen -Hanger Fluoriet Groen

Deze gekleurde hanger zorgt niet alleen voor een mooie look maar is ook nog goed voor je innerlijk!

Let op: doordat het een natuurproduct is zijn alle hangers uniek. Het geleverde product kan afwijken van de foto's. De hangers zijn gemiddeld 2,4 cm tot 2,8 cm groot.

Werking

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. De steen heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft het een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.

Naast de algemene werking van fluoriet heeft degroene fluoriet de volgende aanvullende eigenschappen:

Groene fluoriet werkt met name in op het hart en bevordert emotionele balans, de intuïtie en evenwicht tussen gevoel en verstand. Het absorbeert en beschermt tegen negatieve energie. Deze steen heeft een positieve werking op de maag.

6,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Levertijden
Levertijd:

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items