opc_loader

Wensenlijst

Edelstenen - Armband Split Multi Edelstenen

Deze armband is gemaakt met split van kwarts, Agaat en elastiek. Hierdoor past vrijwel iedereen deze mooie armband. De totale lengte is 21 cm. 

Werking

Aardbeienkwarts bevordert liefde, genieten van kleine dingen, humor en vreugde en is daarom goed tegen innerlijke onrust en spanningen. Desteen  helpt positieve affirmaties bekrachtigen en heeft een positieve uitwerking op het hart.

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Het heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.

14,95 8,95 Je bespaart: 40%
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items